Anamesietstraat 12

Aanbevolen
$975/mnd per unit
Badkamers: 1

Overzicht

Dit strategisch gelegen hoekpand is niet ver van de zakelijke en bruisende omgeving te Paramaribo Noord. Het ligt aan de Anamesietstraat, dat een zijstraat is van de Kristalstraat, één van de belangrijkste doorvoerwegen tussen wijkens als Geyersvlijt, Morgenstond en het Centrum.
In de Kristalstraat (en de parallel lopende Wilhelminastraat) is er van alles te vinden, van Supermarkets tot restaurants en van scholen tot bouwmateriaal zaken. Dit maakt deze omgeving zeer geschikt voor vestiging met zakelijke doeleinden.

Op het terrein staan 2 identieke en stijlvolle 2-verdiepingen kantoorpanden. Elk kantoorpand bestaat uit in totaal 4 units (2 per verdieping).
Er zijn nog twee beneden units in één van de twee splinternieuwe kantoorpanden die staan te springen om een eerste huurder.
De moderne entree, voorzien van traliewerk, biedt toegang tot de 2 kantoorunits.
Via een eigen deur kom je een ruim en overzichtelijk kantoor binnen dat naar eigen inzicht ingericht kan worden. De vloer is geplaveid met moderne tegels die het kantoor een strakke uitstraling geven. De complete voorzijde bestaat uit een schuifpui, waardoor het kantooroppervlak tijdelijk kan worden verruimd met het oppervlak van het terras.
In de rechterhoek van de ruimte is een kamer met daarin een kitchenette, netwerkkast, opbergkast en een toiletgroep.

Bijzonderheden
● Bij voorkeur beide units tegelijk te verhuren
● Moderne bouwstijl
● Splinter nieuw kantoor (nog niet eerder gebruikt)
● Open ruimte wat flexibiliteit geeft mbt de inrichting
● Volledig airconditioned
● Ruime en verlichte parkeergelegenheid
● 2 gebouwen op 2 hoekpercelen (maximale zichtbaarheid)
● Degelijke omrastering

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse of specifieke informatie over deze of één van onze andere woningen.

Kenmerken

 • Woon Opp:
  100 m2
 • Kamers:
  2
 • Badkamers:
  1
 • Prijs:
  $975/mnd per unit
 • Status:
 • Toiletten:
  2

Voorzieningen

 • Airco
 • Alarm
 • Internet

Google Plaatsen in de buurt

Vergelijkbare objecten