Wie zijn wij?

WeLink Real Estate is een makelaars bedrijf dat door twee goede vrienden is opgericht met het doel om de Surinaamse markt op een betrouwbare, vernieuwende en punctuele manier te bedienen. 

Wij zijn één van de snelst groeiende makelaars en wij onderscheiden ons onder meer middels onze communicatiestrategie, welke in het kort neerkomt op snelle en duidelijke terugkoppeling met onze klanten.

Vele makelaars doen hele mooie beloftes, WeLink doet geen beloftes, maar wij maken afspraken met onze klanten. Eén van deze afspraken, gaat over de meetbare marketingdoelen/exposure van hun object. Afspraak is afspraak, dus mocht het doel met het standaard budget nog niet bereikt zijn, dan springen wij bij om het doel alsnog te bereiken.

WeLink besteedt bijzondere aandacht aan het op een moderne manier presenteren van haar objecten. Zo worden deze naast de professionele foto’s, gimbal- en drone video’s ook (als één van de weinige) gepresenteerd met een  360° virtuele tour.

Ons concept is zodanig opgezet dat zelfstandige agenten op een deskundige manier onder de WeLink naam bemiddelen. Strikte richtlijnen zorgen voor uniformiteit en kwaliteitswaarborging.

Wij zijn ervan overtuigd dat professionaliteit niet ten koste hoeft te gaan van plezierig werken en jezelf zijn. Belangrijk voor ons is dat zowel onze klanten als de WeLink medewerkers een goed gevoel hebben tijdens de bemiddeling met als doel een goed resultaat. Dat staat voor ons zo vast als een huis.

Heb je een object te koop of te huur? Of heb je interesse in één van onze objecten?

Neem contact met ons op….Wij staan klaar om u een heldhaftige dienst te bewijzen!

Customers to date
0
In home sales
$ 0 Billion
In Savings
$ 0 Million

Ons Team - Mirko Lim A Po

Mijn naam is Mirko Lim A Po en vastgoed is mijn passie. Geboren in Nederland maar op jonge leeftijd met mijn gezin naar Suriname verhuisd, heeft het land me altijd aangetrokken vanwege de vriendelijkheid van de mensen en het relaxte leven. Na mijn opleiding in beeld en mediatechnologie in Nederland, raakte ik betrokken bij vastgoed door mijn eerste investering in Amsterdam. Sindsdien is vastgoed mijn passie en ben ik als makelaar begonnen. 

In 2005 heb ik met mijn toenmalige vrouw de overstap naar Suriname gemaakt. Naast een succesvolle onderneming in e ICT-wereld, kon ik vastgoed niet loslaten en ben ik in juli 2016 beëdigd als makelaar taxateur in Suriname. Ik heb meer dan 15 jaar in Suriname gewoond en gewerkt, waar ik mijn netwerk flink heb kunnen uitbreiden.

Hoewel ik in december 2019 naar Nederland ben verhuisd, kon ik Suriname opnieuw niet loslaten. In november 2022 ben ik tijdelijk teruggekeerd naar Suriname om als interim business developmet manager een nieuw makelaarskantoor te helpen op te zetten.

Het werken in de vastgoedbranche geeft me veel voldoening vanwege de variatie in werk en woningaanbod, evenals het persoonlijke contact met klanten. Het succesvol verbinden van klanten met potentiële kopers/huurders is een leuke uitdaging voor mij.

De doelstelling is om WeLink Real Estate de komende jaren verder uit te bouwen, waarbij klanttevredenheid zo hoog is dat onze klanten zorgen voor mond-tot-mondreclame.

Ons Team - Ernie de Vries

Ernie de Vries
Quote: “Makelen bekeken vanuit de klant

Welkom, ik ben Ernie de Vries mede-eigenaar van WeLink en eigenaar Orange Travel. Ik ben geboren en getogen in Suriname en voor studie (werktuigbouwkunde) naar Nederland verhuisd, waar ik na mijn studie ook nog een tijdje heb gewerkt. Gelijk na mijn studie heb ik mijn eerste huis in Amsterdam, Nederland aangekocht. Met een beperkt budget en toch grote wensen heb ik al op jonge leeftijd kritisch en gedurfd naar vastgoed leren kijken.

In Suriname ben ik als investeerder altijd actief bezig geweest met vastgoed en heb zo flink wat ervaring opgedaan als koper, verkoper en als verhuurder.

De tijd is nu rijp om de ervaring te gebruiken om onze klanten van dienst te zijn.

Mijn andere passie is avontuurlijk reizen. In 2005 keerde ik terug naar Suriname en werd verliefd op het binnenland. Al heel snel legde ik mijn ingenieurstitel aan de kant om een touroperating bedrijf te beginnen (en zo van mijn hobby mijn werk te maken).

Orange Travel, waarvan ik oprichter ben, is vanaf haar start één van de snelst groeiende touroperators geweest en dat wij sinds 2007 nog steeds aan kop staan, is vooral toe te schrijven aan onze klant-is-koning mentaliteit gecombineerd met mijn Nederlandse werkethiek en -dicipline.

Als ondernemer ga ik elke dag voor het maximale, dit met als doel dat mijn klanten op geen enkel moment hun twijfels hebben of zij met de juiste makelaar in zee zijn gegaan. Ons motto is daarom: “De klant moet vanaf het eerste tot het laatste contact…DIK TEVREDEN ZIJN!”

Ons Team - Ramona Fong Hing

Ramona Fong-Hing
Quote: “Een tevreden klant is de beste bedrijfsstrategie van allemaal.”

Welkom, ik ben Ramona Fong Hing, agent bij WeLink Real Estate.Vanaf mijn geboorte ben ik een trotse Surinamer. Met ondernemende ouders heb ik het ondernemerschap van kinds af aan omarmd, en het is middels al een deel van mijn identiteit geworden.

Met vijftien jaar ervaring in sales bij Maxim’s Wholesale, begrijp ik het belang van effectieve communicatie, helderheid, klantbinding en het continu streven naar klanttevredenheid. Hoewel vastgoed nieuw terrein voor me is, ga ik deze uitdaging aan met vertrouwen in mijn juiste vaardigheden. In mijn rol als agent bij We Link Real Estate help ik u graag de brug te slaan tussen ons aanbod en uw zoekcriteria. Uw tevredenheid staat daarbij voorop.

Ramona’s motto: 

“Om echte service te bieden, moet je iets toevoegen dat niet met geld gekocht of gemeten kan worden, en dat is oprechtheid en integriteit.”

Ons Team - Aartie Rambaran Mishre (MBA)

Join our Team

Creëer je eigen inkomsten en word financieel onafhankelijk.
Onze insteek is om elke agent goed te laten verdienen. Dit doen we door een sterke “brand” in de Surinaamse markt te zetten en de agents meerdere tools te geven om te scoren.

Wij bieden:

  • Gunstige verdeelsleutel, waarbij de agents minimale kosten hebben.
  • WeLink investeert aanzienlijk in Social Media exposure en offline marketing.
  • Je verdiensten kunnen enorm oplopen… dit is volledig afhankelijk van je eigen inzet.
  • Part-time werken mogelijk
  • Geen hoge opstartkosten
  • Goede werksfeer

Vereisten:

  • Goede werkhouding
  • Bachelor werk- en denkniveau
  • Gemotiveerd
  • Eigen vervoer

 

Heb jij belangstelling om te joinen?

Neem contact met ons om een vrijblijvende afspraak te maken.