30 Eigenschappen

Ernie de Vries

Broker/Owner
Telefoon: +597 8508630

Ernie de Vries
Quote: “Makelen bekeken vanuit de klant”

Welkom, ik ben Ernie de Vries mede-eigenaar van WeLink en eigenaar Orange Travel. Ik ben geboren en getogen in Suriname en voor studie (werktuigbouwkunde) naar Nederland verhuisd, waar ik na mijn studie ook nog een tijdje heb gewerkt. Gelijk na mijn studie heb ik mijn eerste huis in Amsterdam, Nederland aangekocht. Met een beperkt budget en toch grote wensen heb ik al op jonge leeftijd kritisch en gedurfd naar vastgoed leren kijken.

In Suriname ben ik als investeerder altijd actief bezig geweest met vastgoed en heb zo flink wat ervaring opgedaan als koper, verkoper en als verhuurder.

De tijd is nu rijp om de ervaring te gebruiken om onze klanten van dienst te zijn.

Mijn andere passie is avontuurlijk reizen. In 2005 keerde ik terug naar Suriname en werd verliefd op het binnenland. Al heel snel legde ik mijn ingenieurstitel aan de kant om een touroperating bedrijf te beginnen (en zo van mijn hobby mijn werk te maken).

Orange Travel, waarvan ik oprichter ben, is vanaf haar start één van de snelst groeiende touroperators geweest en dat wij sinds 2007 nog steeds aan kop staan, is vooral toe te schrijven aan onze klant-is-koning mentaliteit gecombineerd met mijn Nederlandse werkethiek en -dicipline.

Als ondernemer ga ik elke dag voor het maximale, dit met als doel dat mijn klanten op geen enkel moment hun twijfels hebben of zij met de juiste makelaar in zee zijn gegaan. Ons motto is daarom: “De klant moet vanaf het eerste tot het laatste contact…DIK TEVREDEN ZIJN!”

Meer laden Alle eigenschappen geladen.