Verkoopbemiddeling

Wij willen graag uw onroerend goed voor u verkopen. Met onze jarenlange ervaring in zowel Nederland als Suriname zullen wij ons uiterste best doen om uw onroerend goed voor een goede prijs te verkopen.
Indien u een exclusieve overeenkomst met ons aangaat, zullen wij gratis een Drone opname en Virtuele tour in uw presentatie opnemen.

Wij van WeLink Real Estate worden gedreven door onze filosofie om onze klanten te behandelen zoals wij zelf behandeld willen worden. Duidelijkeid en afspraken die staan; zo geven wij aan welke marketing wij voor u gaan doen met daaraan gelinked de resultaten die wij u garanderen!! Hiermee willen we breken met de werkwijze die we tot nu toe gewend zijn.
Samen willen we de Link brengen tussen onze klanten en een positieve draai hier aan geven.

De verkoop is op basis van “no cure – no pay”. U betaald pas bij een geslaagde verkoop. De bemiddelingskosten (courtage) zijn een percentage van de verkoopprijs met een minimum van €1450,- plus BTW

Mocht u geen gebruik willen maken van onze full service bemiddeling, dan kunt u ook uw onroerend goed adverteren tegen een vaste prijs [link naar uw woning adverteren] op onze website.

Aankoopbemiddeling

Wij kunnen u helpen met uw zoektocht naar uw perfecte woning of perceel. Met onze ervaring kunnen wij u goed adviseren en begeleiden. Indien gewenst kunnen wij een bevriende aannemer de potentiele aankoop bouwtechnisch laten beoordelen.
Met ons uitgebreid netwerk van makelaars en projectontwikkelaars zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vrijgekomen woningen en percelen.
Neem contact met ons op voor meer info.

Boedel

Coming Soon!

Verhuurbemiddeling

Wilt u uw woning verhuren? Wij kunnen u hiermee natuurlijk prima helpen. Voor de bemiddeling betaald u afhankelijk van de duur van huurovereenkomst tussen de 1 en 2 maanden huur plus BTW. Wij vinden het belangrijk dat u een goede en betrouwbare huurder krijgt en zullen daarom de huurder screenen dmv loonstrook en werkgeversverklaring. (conform de hoogste screeningsnormen)

Expat verhuur

Wilt u uw woning specifiek aan expats verhuren dan moet de woning aan bepaalde voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden kunnen wij overleggen en u adviseren om dit te bewerkstellingen. Wij hebben meerdere expats gehuisvest voor zowel internationale bedrijven als ambassades.

Voor de bemiddeling betaald u afhankelijk van de duur van huurovereenkomst tussen de 1 en 2 maanden huur plus BTW

Beheer van uw woning

Wij kunnen uw woning voor u beheren. Ontzorgen is daarbij het toverwoord. Zo kan WeLink ervoor zorgen dat uw gras wordt gemaaid of dat een lekkage wordt verholpen of andere issues zo snel mogelijk worden opgelost. Het bedrag dat u aan ons verschuldigd bent hangt af van het pakket dat u van ons afneemt.

Neem contact op voor meer info.

Taxaties

Met ons in-house taxatie bedrijf voorzien wij elk gewenste woning of perceel in Paramaribo binnen een kort tijdsbestek van een betrouwbare marktwaardetaxatie. Wij zijn gespecialiseerd in perceel- en woningtaxaties en hebben al vele woningen van een onafhankelijke marktwaarde voorzien.

Taxaties voor alle doeleinden
U kunt om diverse redenen een beëdigd taxateur nodig hebben. Bij WeLink Real Estate werken wij met een multidisciplinair team en taxeren voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld het aan- of verkoopproces, jaarrekening of voor een (her)financiering.

Expat Services

We at WeLink Real Estate can help you find a house according to your needs. Our extensive network is one of our strengths since we have a lot of connections in the upper class of Suriname, who have the majority of matching houses in their portfolio. Our focus is your safety, so we can advise you on neighborhoods, make sure alarm is available, etc. If needed we will take into consideration the location of schools, supermarkets and the location of your company. In case you prefer a gated community we can help you find one.

Uw woning adverteren - plaats uw woning

U kunt uw woning of perceel onze website te koop aanbieden, zonder dat u gebruik maakt van onze Verkoopbemiddeling [link naar verkoopbemiddeling] service. U betaald dan een éénmalig bedrag van $3249,-. Uw woning plaatsten we dan gedurende een jaar op onze website. Mocht er iemand belangstelling hebben in uw onroerend goed dan linken wij u met de koper. Wij doen dan geen bemiddeling. Wij doen dan geen bemiddeling. Wilt
u liever uw woning of perceel met onze volledige bemiddelingsservice verkopen kijk dan op verkoopbemiddeling