12 Eigenschappen

Mirko Lim A Po

Agent / Broker
Telefoon: +597 885 7507
E-mail: info@welink.sr

Mijn naam is Mirko Lim A Po en vastgoed is mijn passie. Geboren in Nederland maar op jonge leeftijd met mijn gezin naar Suriname verhuisd, heeft het land me altijd aangetrokken vanwege de vriendelijkheid van de mensen en het relaxte leven. Na mijn opleiding in beeld en mediatechnologie in Nederland, raakte ik betrokken bij vastgoed door mijn eerste investering in Amsterdam. Sindsdien is vastgoed mijn passie en ben ik als makelaar begonnen. 

In 2005 heb ik met mijn toenmalige vrouw de overstap naar Suriname gemaakt. Naast een succesvolle onderneming in e ICT-wereld, kon ik vastgoed niet loslaten en ben ik in juli 2016 beëdigd als makelaar taxateur in Suriname. Ik heb meer dan 15 jaar in Suriname gewoond en gewerkt, waar ik mijn netwerk flink heb kunnen uitbreiden.

Hoewel ik in december 2019 naar Nederland ben verhuisd, kon ik Suriname opnieuw niet loslaten. In november 2022 ben ik tijdelijk teruggekeerd naar Suriname om als interim business developmet manager een nieuw makelaarskantoor te helpen op te zetten.

Het werken in de vastgoedbranche geeft me veel voldoening vanwege de variatie in werk en woningaanbod, evenals het persoonlijke contact met klanten. Het succesvol verbinden van klanten met potentiële kopers/huurders is een leuke uitdaging voor mij.

De doelstelling is om WeLink Real Estate de komende jaren verder uit te bouwen, waarbij klanttevredenheid zo hoog is dat onze klanten zorgen voor mond-tot-mondreclame.

Meer laden Alle eigenschappen geladen.